Meetings
&
EVENTS

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw volgende vergadering of privéfeest? 

Locaties

Bij Piatti draait alles om lekker eten, goede vibes en genieten van het leven aan zee. We bieden ontbijt, lunch en diner aan, met een menu vol heerlijke Italiaanse gerechten, gemaakt van de beste, verse ingrediënten.

Of je nu komt voor een borrel of een uitgebreide maaltijd, Piatti biedt de perfecte setting voor alle gelegenheden.

We hebben arrangementen voor groepen en stellen onze locatie graag ter beschikking voor bedrijfsbijeenkomsten en privéfeesten. De locatie is in zijn geheel of gedeeltelijk af te huren.

 Precies zoals jij het wilt.

Stanza

Op zoek naar een intieme en veelzijdige ruimte voor jouw volgende bijeenkomst of speciale gelegenheid? Onze sfeervolle "Stanza" biedt de perfecte setting voor zowel zakelijke vergaderingen als feestelijke events, geschikt voor groepen tot 25 personen. Met een geluidsdichte wand af te sluiten van het restaurant

SAla

Met zijn ruime opzet en elegante inrichting biedt deze ruimte een verfijnde ambiance voor zakelijke bijeenkomsten of feestelijke gelegenheden. met een eigen entree, bar, terras (mogelijk overdekt) en toiletgroep. Geschikt voor groepen vanaf 25 tot 120/ 150 personen

Arrangementen

Bij Piatti draait alles om lekker eten, goede vibes en genieten van het leven aan zee. We bieden ontbijt, lunch en diner aan, met een menu vol heerlijke Italiaanse gerechten, gemaakt van de beste, verse ingrediënten. Of je nu komt voor een borrel of een uitgebreide maaltijd, Piatti biedt de perfecte setting voor alle gelegenheden.

download het
eventbook

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

COMING EVENTS

29-09 | SUNDAY BRUNCH AT PIATTI

Let’s celebrate the end of summer at the beach with our 4-course chef’s menu brunch. Be part of our first Sunday Brunch Tuscany Edition. 

Time: 11.00 till 15.00 

Menu price 52,50

 

BOOK YOUR TABLE